ORLY GEL FX

Systém pre dokonalú a trvácnu manikúru plnú vitamínov.

Doprajte svojim rukám najpokrokovejšiu HRU FARIEB

72 odtieňov, ktoré sa dokonale zhodujú s najpredávanejšími farbami lakov ORLY na nechty. Gélový  UV lak pre perfektne upravené ruky a nohy.

Svetový expert na farby zdokonalil gélové laky pre starostlivosť o nechty. Systém pre manikúru Gel FX vám zabezpečí úžasne trvácnu a voči olupovaniu odolnú manikúru až na dva týždne a to všetko s luxusným leskom a jednoduchým spôsobom odstránenia a vitamínmi.

Gel FX sa zároveň vďaka LED technológii vytvrdí za polovičný čas.


1. Systém Gekl FX obsahuje:

  • ORLY Gel FX Buffer – špongiový pilník na nechty na jemné zdrsnenie a zmatnenie povrchu nechtu.
  • ORLY Gel FX CLEANSER 3 v 1 – čistič nechtov a výpotkov. Ttrojitá sila, ktorá nechty pred aplikáciou gélu dehydruje a čistí, na záver sa používa ako leštič na zotretie výpotkov. Obsahuje vitamíny pre perfektnú ochranu nechtu a vysoký lesk (obsah 118ml, 473ml ).
  • CUTICLE PUSHER&REMOVER - pušer 2 v 1, najskôr pomáha kutikulu upraviť, potom ľahko a šetrne gél odstrániť.
  • ORLY Gel FX Primer – báza na úpravu pH povrchu nechtu. Nechty pripraví pre maximálne priľnutie a predĺži tak trvácnosť farebného gélu. Obsahuje vitamíny  pre perfektnú ochranu nechtu a vysoký lesk (obsah 9ml ).
  • LED 480 FX - jedinečná LED lampa gél vytvrdí za polovičný čas vďaka energeticky úsporným 13 vatovým žiarivkám. Zároveň je ľahká a kompaktná, vhodná aj na pedikúru. Časovač 30, 20 a 10 sekúnd.
  • ORLY Gell FX Basecoat – podkladová vrstva pre perfektné priľnutie farby. Samovyrovnávacia základná vrstva zamaskuje všetky nedokonalosti nechtu a vytvorí na ňom hladký povrch pre dokonalú aplikáciu gélu. Obsahuje vitamíny  pre perfektnú ochranu nechtu a vysoký lesk (obsah 9ml ).
  • Orly Gel FX Dry Brush - všestranne využiteľný štetec.  Pomáha pri zotieraní  výpotkov a vyrovnávaní povrchu gélu.
  • Orly Gel FX Lint-Free Wipes – čistiace tampóny. Tieto čistiace obrúsky sú veľmi šikovným pomocníkom. Použite ich na očistenie štetca ale aj odstránenie výpotkov  gélu bez toho, aby na ňom zanechali akékoľvek zvyšky a chĺpky (balenie 60 ks a 240 ks).
  • ORLY Gel FX Gel Nail Laquer – farebný gélový lak na nechty.  72 odtieňov.  Gélový lak Gel FX má perfektnú kryciu schopnosť , od krémových až po trblietavé odtiene sú dokonale zladené s farbami najpredávanejších lakov ORLY na nechty (obsah 9ml ).
  • ORLY Gel FX Topcoat – vrchná vrstva pre dokonalú ochranu farby a vysoký lesk. Gel FX Topcoat dokonale uzamkne farbu a dodá jej trvácnosť  (obsah 9ml).
  • ORLY Gel FX Cuticle Oil – ošetrujúci a vyživujúci olejček na kutikulu. Tento olejček obsahuje výťažky z pomarančového kvetu a divokej čerešne, vďaka ktorým nechtové lôžko vyživuje, zvlhčuje  a lieči suchú, problémovú kožtičku so sklonom k tvorbe záderov. Obsahuje vitamíny pre perfektnú ochranu nechtu a vysoký lesk (obsah 9ml ).
  • ORLY Gel FX  REMOVER – odlakovač gel laku. Rýchlo a jednoducho odstráni gél z nechtov, bez brúsenia (obsah 118ml, 473 ml a  ).
  • ORLY Gel FX Foil Remover Wraps – fólia s tampónmi  na odlakovanie. Odstraňovacia fólia s absorpčnou špongiou sa používa na jednoduché a rýchle odstránenie gélu z nechtov. Redukuje kontakt acetónu s pokožkou rúk a vo svojom vnútri zachytáva a udržiava teplo, čím odstránenie gélu urýchľuje ( balenie 20 ks a 100 ks).


2.  Farby plné vitamínov:

Dokonalosť farieb sa v systéme Gel FX  stretáva aj s dokonalou starostlivosťou.

  1. Clenaser 3-v-1, Primer a Basecoat sú doslovne „nabité“ vitamínmi. Revolučné zloženie nechty vyživuje vďaka obsahu prvkov zabezpečujúcich trvácnosť, pevnosť a luxusný lesk.
  2. Vitamíny A a E – dobre známe antioxidanty - pomáhajú udržiavať nechty zdravé, zatiaľ čo pro-vitamín B5  chráni ich štruktúru pred poškodením.
  3. Gel FX manikúru ukončuje vitamínmi nabitým ošetrujúci olejček Cuticle Oil. Vďaka obsahu výťažkov z pomarančového kvetu a divokej čerešne dodá suchým nechtom a kožtičke okolo nich optimálnu výživu a hydratáciu, a dopraje im tak starostlivosť, ktorú si zaslúžia.

A výsledok? Absolútna ochrana a dokonalý lesk!


3. Aplikácia gélového laku

  1. Prebrúste nechty špongiovým  pilníkom Buffer.
  2. Očistite nechty s čističom Gel FX Cleanser3v1.
  3. Na voľné okraje nechtov naneste malé množstvo bázy Gel FX Primer, počkajte 30 sekúnd.
  4. Naneste tenkú podkladovú vrstvu Gel FX Basecoat a vytvrďte.*
  5. Po vytvrdnutí Gel FX Basecoat už nie je potrebné zotrieť výpotky.
  6. Naneste 2-3 tenké vrstvy  farebného gélového laku Gel FX, nezabudnite pretrieť aj okraje nechtov a vytvrďte.*
  7. Naneste tenkú, rovnomernú vrchnú vrstvu Gel FX Topcoat, pretrite aj okraje nechtov a vytvrďte.*
  8. Pre dosiahnutie vysokého lesku odstráňte výpotky s čističom Gel FX Cleanser 3v1 (použite čistiace tampóny Lint-Free Wipes).
  9. Na záver na kutikulu aplikujte Gel FX Cuticle Oil.

*Vytvrdzujte v LED (30-60 sekúnd) alebo UV (1-2 minúty) lampe po každom kroku. Čas vytvrdenia sa môže líšiť v závislosti od farebného odtieňa


4. Odstránenie gélového laku

  1. Zatlačte kožtičku a rozrušte povrch vrchnej vrstvy Gel FX Topcoat pilníkom ORLY Black.
  2. Dobre navlhčite špongiu odstraňovacej fólie Foil Remover Wrap odstraňovačom Gel FX Remover a jednotlivé nechty zabaľte.
  3. Nechajte pôsobiť 10 minút.**
  4. Vrstvu gélu jemne odstráňte pomocou odstraňovača (pushera) Gel FX Pusher&Remover.

**Odstraňovanie zahŕňa približne 10-15 minút času pôsobenia, môže sa u jednotlivých farebných odtieňov líšiť.